top of page

Lesinformatie

 
PER 1 SEPTEMBER 2020 ZIJN WIJ GESTOPT MET DE LESSEN. ABONNEER JE AJB OP DE NIEUWSBRIEF ALS JE OP DE HOOGTE GEHOUDEN WILT WORDEN OVER MOGELIJKE  WIJZIGINGEN.
Groepen

Naar onze bescheiden mening dekken de gangbare termen voor lessen niet goed de lading en ontberen cachet. Daarom hebben wij andere wat meer tongue-in-cheek benamingen gekozen. Deze hebben wél de allure die je verwacht van hardwerkende, maar altijd elegante ballerina's.

 

Ballet is vaak zo serieus. Wat ons betreft mag je best wel een beetje gniffelen om jezelf en alles om je heen. Ondanks dat we keihard bikkelen en geconcentreerd werken mag het ook best gezellig zijn. 


We werken met vier groepen die ingedeeld zijn op basis van techniekbeheersing, lichaamsbewustzijn en algehele  coördinatie. Deze groepen zijn: Debutantes, Élèves, Coryphées en Arrivées.  BBW/de docent bepaalt de groepsindeling.  

Het workoutelement van de les 

Voor alle groepen geldt dat specifieke ervaring met de spierverstevigende oefeningen niet vereist is. Geef wél goed aan bij de docent of je blessures hebt of dat er andere zaken zijn die van belang kunnen zijn bij inspannende oefeningen. 

Kledingvoorschrift

Makkelijk zittende kleding, waarbij de docent in ieder geval wel de positie van je heupen en knieën moet kunnen onderscheiden. Daarnaast hebben we bij ballet natuurlijk balletschoentjes of (antislip)sokken aan de voeten. 

twee "brallerina's" aan de barre
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
voet in balletschoen met enkelwarmer
bottom of page